lauantai 5. elokuuta 2017

Kahdessa kuukaudessa

Nyt kun allekirjoittanut on saanut riparikiireet ohi - enää pikkusten konfirmaatio huomenissa - ja kaikki mahdolliset tehtyä, voidaan yrittää jälleen nostaa blogi henkiin. Aloitetaan vaikka niiden 10.6 olleiden kisojen kuulumisilla. Uusia kuvia ei arkistoista löytynyt, joten kuvituksena Marleenan ja Veetin hyppykuvat tasan kuukauden takaa.




Meni muuten täysin yli odotusten. Aivan liikaa yli odotusten! Me saatiin mukaamme valkoinen ruusuke, uskokaa tai älkää, me oltiin kolmansia prosentein 63.696%! Mä en käsitä. En. Vautsi, ihan sairaan siistiä! Ja kyllä, jaksan hehkuttaa edelleen, vaikka kisoista on jo kuukausi, ylikin. Kisoista ei ole kuvia, ja sekös vasta harmittaakin. Ehkä meillä on joskus uudelleenkin tilaisuus saada ruusukekuvia... :D




Jottei mene ihan hehkuttamiseksi, niin kerrottakoon myös, että mepä otettiin ja lähdettiin käymään keskustassa maja-kioskilla Veetin ja Viivin kanssa ostamassa jätskit. Aika mallikas on tuo putte, kun uudessa paikassa ihan rennosti köpöttelemässä, keskellä keskustaa!

Tänään oli taas luvassa pitkästä aikaa hyppyjä Marleenan kanssa. Aivan super! Nyt on taas energiaa löytynyt, kun laidunkausi päättyi poikien osalta viime viikolla. Hiekkakontrollissakaan ei löytynyt yhtään mitään muutama viikko sitten, vautsi! Onhan se kuitenkin pari kuukautta ollut ympäri vuorokauden laitumella, josta se on noin miljoona kertaa yhytetty hiekkakasan kimpusta. Hämmentävää, ellen sanoisi.



Tänään hypyt menivät aivan totaalisen hyvin! Ketterähän tuo on kuin mikä, jos osaa auttaa sitä eikä vain keikkua epätoivoisesti allekirjoittajan tavoin kyydissä. Meillä on nyt hyppyihin ja maastoiluun uusi kuolain, kun tuppaa välillä unohtumaan se hidastaminen pyynnöstä, ja waterford on toiminut nyt erinomaisesti. Tällä siis mennään ja toivotaan että toimii jatkossakin. 




Palaan toivottavasti pian uusien kuvien kanssa. Marleena lupaili ensi viikolla tulla kaveriksi tallille, ehkä työnnän hänelle kameran joku päivä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti