lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lisää lomaa, toivoo lomalainen

Suomalainen mies mä oon ja aiheutan aina harmia, vai miten ne sanat menikään?

Eilen Veeti pääsi esiintymään ensimmäistä kertaa poseerausmielessä kameralle, kun räpsimme vähän kuvia pidentyneen sairasloman kunniaksi.

Kaikki ihanat kuvat ovat jälleen Janitan käsialaa!
Veetin kanssa päästiin hiekkaepisodin lomalta jo suht normaaliin liikuntaan, kun keskiviikkoiltana Veeti nostatteli itselleen kuumeen. Vain muutama tunti ennen kuumeen nousua oltiin mitattu kuume normaaliksi ja lähdetty vähän hyppäämään ja rallittelemaan pellolle, jossa allekirjoittanutta vietiin kuin märkää rättiä. Illalla iltatallintekijä soitti, että nyt ei ole kaikki ok. Veeti ei syönyt eikä juonut, jopa melassivedet olivat jääneet ruokakippoon. Ei muuta kuin eläinlääkäriä paikalle ja siihen tulokseen illalla tultiin, että Veeti on mahdollisesti ottanut klinikalta mukaansa jonkun pienen viruksen. Kuume oli onneksi vain sen yhden illan juttu, joten nyt lepäillään viikko ja sitten uudelleen palaillaan treeniin.




Saikkulainen ei ollut mahdottoman hyvällä päällä pysyäkseen paikallaan, joka meinasi aiheuttaa allekirjoittajalle harmaita hiuksia viimeistään siinä vaiheessa, kun arvoisa kuvattava päätti poistua hiukan takaviistoon tutkimaan pellonreunan kynnöstä. Onhan siellä narun päässä ihan kiva roikkua lähes avuttomana - not. Saatiin kuitenkin päivän tavoite saavutettua, eli meikäläinen sai toivomansa kuvat yhdessä Veetin ja poikaystävän Jamin kanssa. 




Otettiin - tai ainakin yritettiin ottaa - muutama kiva kuva myös musta ja Veetistä. Lopputulos oli punaposkinen hörökorva ja nätti suomiputte. Mutta onneksi edes se hevonen edustaa.





Aina ei voi seistä sievästi ja syömättä t. Veeti



Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin voimme hyvillä mielin päättää tämän postauksen ja siirtyä toivomaan, että kaikki sujuu tänään ilman satulaa kävellessä kuin strömsössä.

1 kommentti:

  1. Ui että ku on ihania kuvia <3 niin sulonen pikku veeti, toivotaan nyt että se paranis ja pääsisitte treenailemaan taas kunnolla :)

    VastaaPoista